Är du en av de talanger vi söker? 

 

 

 Vi arbetar med chefer och specialister inom IT, försäljning, marknad, ekonomi och teknik.

 

 

 

 

aktuelltbox lediga jobb2

vad kan vi gora for dig

Du kan vara den vi letar efter just nu!

 

Vi arbetar gränslöst med att hitta rätt talang till rätt företag och tjänst. Vi jobbar med att tillsätta specialist- och chefstjänster, såväl via rekrytering som via konsultlösningar och vi fokuserar alltid på att hitta exakt rätt talang till våra uppdragsgivare.

Är det du? Kontakta oss gärna på mittjobb@internationalminds.se 

LinkedIn - International Minds arbetar med chefer och specialister inom främst IT, försäljning/marknad, ekonomi och teknik. Hittar du inte någon tjänst som passar dig just nu? Följ oss på LinkedIn för att hålla dig uppdaterad när vi söker fler talanger.

Våra branschområden:

IT

När det gäller duktig IT-personal har de bästa länge varit svåra att få tag på. Vi hittar rätt talang och kompetens så ditt företag kan växa!

Gaming

Sverige, och inte minst Malmö, har blivit ett nytt epicenter i Gamingindustrin. Vi hittar nödvändig talang och kompetens så ditt företag kan växa!

Klassisk Sälj

Många är kallade - få är utvalda!
Kandidaterna i våra säljuppdrag har dokumenterad erfarenhet från säljarbete inom olika branscher och kontrolleras alltid via vårt eget nätverk.

Retail & FMCG 

De rekryteringar vi har gjort spänner över ett brett spektrum med titlar som försäljningschefer, marknadschefer, KAM, säljare, Brand Manager, Category Manager, produktchef, supply chain manager etc.

Interim

Här kan vi erbjuda interimlösningar för chefer och specialister med dokumenterade resultat och självklart noggrant kontrollerade via vårt egna nätverk.

Ingenjörer

Specialister, chefer och projektledare inom bl.a. mekanik, automation och elektronik. Idag finns det inte tillräckligt av dessa kompetenser i Sverige. Vi kan hjälpa dig att leta internationellt via våra nätverk.

lite om oss


Deoperativapakontoret


De operativa på gott humör i nya lokaler hos Media Evolution City! Från vänster: Pierre Bellin, Christoffer Sundman och Maja Mutsson.Glad och överexponerad bild.
Från vänster: Pete Andersen (partner), Pierre Bellin (regionchef), Pirkko Trpevski Kyllönen (partner), Antonijo Trpevski (partner och styrelseordf.), Peter Lundahl (partner), Inramad: Christoffer Sundman Ekholm (rekryteringskonsult)

 

International Minds AB grundades nådens år 2015.

Det som särskiljer oss är att vi är specialiserade på att hitta internationell talang. Detta är avgörande för företag i alla storlekar och branscher då man faktiskt tävlar mot hela världen i de nya app-, bot-., IoT-, Google- och "share"-ekonomierna. Då krävs världsklasskompetens.

Talang och kompetens är gränslös. Punkt.

Ett av vår ägares systerbolag heter Språkservice Sverige AB. Det är idag Nordens största språk- och tolkservice med ca 7000 konsulter med tillhörande unika nätverk. Här hämtar vi en del av vårt breda nätverk med internationell kompetens, som tillsammans bildar grunden för vårt unika globala nätverk. International Minds har Sveriges största källa av internationell kompetens att utgå ifrån.

Men vi vägrar stanna där.

Med LinkedIn som partner i kombination med våra personliga nätverk i svenskt näringsliv, har vi en kraftfull position att hitta rätt person för uppdraget från det största möjliga relevanta urvalet.

Det vi kallar "internationell kompetens” kan vara specifik kompetens, men också ett sätt att vara. Förutom specifika kompetenskrav för tjänsten, har våra kandidater andra kunskaper och erfarenheter som främjar den kommersiellt viktiga mångfalden i ditt företag, såsom språk, internationell arbetserfarenhet, kultur etc. 

Vår Minds@-process säkerställer alltid två saker:
1. att sökningen utan undantag görs från ett stort internationellt nätverk
2. att vi på ett strukturerat sätt tar bort etiketter som kön, etnicitet, ålder, religion, läggning och ersätter dessa med kompetens, erfarenhet och attityd. 

 

Dessutom är vi snälla.

Hjälp med rekrytering? Konsulter?

Vi hör av oss inom 24 timmar